Gordijnen laten reinigen

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stomerij Zeekant regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stomerij Zeekant repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging.

Uw gordijnen goed onderhouden

Bij het reinigen van uw gordijnen staat nauwkeurigheid voorop. Stomerji Zeekant meet de gordijnen altijd voor en na reiniging op. Daarnaast kijken we uw gordijnen helemaal na. Hierbij zetten we alle kleine oneffenheden, zoals losse zomen en losse plooien, weer vast. Tevens kan Stomerij Zeekant uw gordijnen brandvertragend behandelen. Weet u geen precieze maten, dan kunt u ook via e-mail of telefoon bestellen.

Onderhoudsabonnement

Als particulier of bedrijf is het ook mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Op die manier heeft u zelf totaal geen omkijken meer naar het onderhoud van al uw soorten raamdecoratie. En voor de prijs hoeft u het niet te laten..

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in en wij komen op de afgesproken datum en tijd bij u langs.  U kunt voor een voorkeurstijd kiezen, ophaaltijd is altijd na 14.00 uur. U wordt in ieder geval gebeld voor de juiste tijd.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image