Jurk laten stomen

Jurk stomen

Nare vlekken of gewoon een opfrisbeurt voor uw jurk of japon, stomerij Zeekant haalt deze graag bij u thuis  op om deze weer spic en span bij u terug te bezorgen. Deze service is alleen in Purmerend en Beemster.

Laten stomen of zelf uw jurk wassen?

Niet alle jurken kunt u zelf wassen of is het zelfs beter om deze naar de stomerij te brengen, in dit geval kunt u dit gewoon online regelen. Vul onderstaand formulier in en wij komen langs!  Stomerij Zeekant haalt op afspraak uw te reinigen textiel dan op. Makkelijker kan het niet.

Wanneer laten stomen?

Wanneer in de wasvoorschriften het volgende staat: dry clean only en het ℗ tekentje. Dan is zelf wassen niet aan te raden.
Vlekken als rode wijn, olie, boter, of make-up kunnen alleen in de stomerij verwijderd worden. Als u zelf probeert deze vlekken te verwijderen wordt het voor de stomerij erg moeilijk om deze te verwijderen, dus niet zelf proberen maar bel, mail of regel het via onderstaand formulier.

Wat kan ik laten stomen?

De jurk is van zijde, linnen, wol of van leer gemaakt. Dit kan een zomerjurkje zijn of een bruidsjapon maar ook een galajurk. Tevens kunnen wij ook toga's en kaftans voor u stomen.


Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in en wij komen op de afgesproken datum en tijd bij u langs.  U kunt voor een voorkeurstijd kiezen, ophaaltijd is altijd na 14.00 uur. U wordt in ieder geval gebeld voor de juiste tijd.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image