Kostuum laten stomen

Kostuum laten stomen

Een kostuum zelf wassen is erg lastig of zelfs niet mogelijk om het zelf te reinigen. Meestal is chemisch reinigen de enige mogelijkheid en dat kan alleen in een stomerij. Wanneer u uw pak regelmatig nodig hebt voor werk of een feest raden wij u aan om uw pak 1x per maand te laten stomen.
Vooral als het om linnen of wol is is zelf wassen niet aan te raden.

Welke kostuums kunnen gestoomd worden? 

Alle soorten twee- en driedelige pakken kunt u bij Stomerij Zeekant laten stomen. Juist wol, linnen of synthetische stoffen zijn geschikt om te laten stomen.

Geen vlek te gek

Vetvlekken zoals boter, olie en margarine gaan er vaak goed uit met onze speciale reiniging. Let op het ℗  symbool in de wasvoorschriften van uw kledingstuk, dan is uw pak of kostuum goed chemisch te reinigen.

Vlekken van rode wijn, koffie, thee, bier of frisdrank krijgen we er met een spciaal ontvlekkingsmiddel er ook uit. Het resultaat is afhankelijk van hoe erg de vlek is en van welke materiaal het kledingstuk is gemaakt.

Voor vragen over hoe we vlekken kunnen verwijderen kunt het beste contact met ons opnemen, telefonisch of via de email. Stomerij Zeekant staat klaar voor u. 

Dus geen vlek is te gek!

 

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in en wij komen op de afgesproken datum en tijd bij u langs.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image