Leer, suède en vacht laten stomen

Leer, suède en vacht laten reinigen

Leren en suède kleding gaat lang mee als u er goed voor zorgd. Het is een natuurproduct en draagt erg makkelijk. In de loop van het dragen worden met name de kraag en boorden vuil. Stomerij Zeekant maakt uw leren en suède kleding weer brandschoon. Zo gaat deze toch vrij dure kleding lang mee.

Welke leren en suède kleding kan er bij ons gereinigd worden?

Bijna alle soorten kleding kan gereinigd worden. Zelfs sommige leren tassen kunt u bij ons laten reinigen.

Top 5 van kledingstukken die bij ons worden gereinigd:

  1. Leren of suède jassen
  2. Broeken
  3. Rokken
  4. Japon
  5. Motorkleding

Zelf schoonmaken van leer en suède.

Dat is echt af te raden. Door onvakkundigheid kan het leer hard worden en verkleuren, als de stof hard word kunnen wij het ook vaak niet goed meer krijgen. 

Leer en suède bevatten dierlijke huidoliën, wanneer de sof gereinigd wordt gaan deze stoffen eruit en hierdoor wordt de stof hard. In onze stomerij worden deze oliën tijdens het reinigingsproces toegevoegd.

Ook de kleurstof welke er in de fabriek is toegevoegd om de gewenste kleur te geven verbleekt tijdens het reinigen, wij voegen deze kleur weer toe!

 

Hoe gaan we te werk bij Stomerij Zeekant?

Wij halen uw kleding bij u op en beoordelen de graad van vervuiling en kijken welke vlekken erop zitten. U krijgt van ons meteen de prijs te horen wat het gaat kosten

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in en wij komen op de afgesproken datum en tijd bij u langs.  U kunt voor een voorkeurstijd kiezen, ophaaltijd is altijd na 14.00 uur. U wordt in ieder geval gebeld voor de juiste tijd.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image