Pantalon laten stomen

Pantalon laten stomen

Het meest gestoomde of gereinigde kledingstuk is wel de broek.  Het is wel een feit dat er op de broek het meest gemorst wordt en zelf is het lastig om deze vlekken er in de wasmachine er uit te wassen.

Door uw pantalon mee te geven aan de stomerij wordt deze weer vlekvrij en gestreken bij u thuis bezorgd. Stomerij Zeekant zorgt hiervoor!

Welke broeken kunnen gestoomd worden?

Alle soorten is mogelijk, katoen, linnen en wol. Zelf wassen wordt afgeraden in verband met mogelijke krimp.
Broeken met een vouw is zelf lastig om deze erin te strijken, wij doen dit graag voor u. We hebben hiervoor speciale persen, zodat u weer een strakke vouw in uw broek heeft.

Welke vlekken kunnen we uit uw pantalon verwijderen?

Vetvlekken zoals boter, olie, smeer en margarine gaan er vaak goed uit met onze speciale reiniging. Let op het ℗  symbool in de wasvoorschriften van uw kledingstuk, dan is uw pak of kostuum goed chemisch te reinigen.

Vlekken van rode wijn, koffie, thee, bier of frisdrank krijgen we er met een speciaal ontvlekkingsmiddel er ook uit. Het resultaat is afhankelijk van hoe erg de vlek is en van welke materiaal het kledingstuk is gemaakt.

Voor vragen over hoe we vlekken kunnen verwijderen kunt het beste contact met ons opnemen, telefonisch of via de email. Stomerij Zeekant staat klaar voor u. 

Dus geen vlek is te gek!

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in en wij komen op de afgesproken datum en tijd bij u langs.  U kunt voor een voorkeurstijd kiezen, ophaaltijd is altijd na 14.00 uur. U wordt in ieder geval gebeld voor de juiste tijd.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Image